Betaalmethoden

Gemakkelijk en in een veilige omgeving betalen op Gatcha.nl

Gatcha .nl biedt de bezoeker een website aan met een zeer veilige omgeving waarin je met een gerust hart jouw gadget kunt bestellen en afrekenen de met meest de veilige online betaalmethoden. Gatcha.nl maakt gebruik van een SSL certificaat.

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor je gegevens beveiligd worden. Het is uiteraard belangrijk dat je als bezoeker  van een website weet wanneer een SSL verbinding actief is. Een actieve SSL certificaat kun je herkennen aan het slotje in onderstaand voorbeeld.

SSL certificaat

iDEAL

Wat is iDEAL

Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer je bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kun je daar met iDEAL betalen. In de omschrijving van de iDEAL-betaling staat altijd de naam van de organisatie (webwinkel of andere online organisatie) vermeld waaraan je betaald.

Het kan echter voorkomen dat klanten de naam van de begunstigde niet herkennen omdat een organisatie het innen van betalingen heeft uitbesteed aan een derde partij. Zo’n partij wordt ook wel een Collecterende Payment Service Provider (CPSP) genoemd.

De naam van de CPSP staat dan ook (als eerste) op uw rekeningoverzicht vermeld. Voor u maakt dat geen verschil. Uw betaling komt via de CPSP bij de juiste partij terecht. Gatcha.nl werkt samen met de paymentprovider Sisow.

PayPal

Wat is PayPal

PayPal is een online systeem waarmee je snel en makkelijk internetaankopen kunt betalen. Het betaalsysteem wordt wereldwijd gebruikt door particulieren, maar ook door webwinkels en andere bedrijven.

Iets kopen met PayPal kost niets, tenzij het een transactie in vreemde valuta betreft. Het gebruikmaken van PayPal is veilig. Verkopers of webshops krijgen nooit jouw bankgegevens te zien.

Indien je nog geen PayPal account hebt kun je deze gemakkelijk en gratis aanmaken op PayPal.com

Bancontact / Mistercash

Wat is Mistercash

Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met IDEAL in Nederland. Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel.

Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen.

De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillenden.

SOFORT Banking

Wat is SOFORT Banking

SOFORT Banking (ontwikkeld door Payment Network AG) is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy).

In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode. Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met je online bank.

De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig.

Alle bedragen vermeld op deze website zijn inclusief BTW